Depression, Angst & Stress

Stress, angst og depression er i dag helt almindelige diagnoser blandt de mange psykiske lidelser man kan fejle. En af årsagerne er, at mange danskere er pressede i deres hverdag. Der forventes meget på arbejdet og derhjemme, og det kan gå ud over overblikket. Det starter ofte med dårlig søvn, hovedpine eller manglende koncentrationsevne. Efterhånden bliver det en ond cirkel som ofte kan ende med stress, træthed, angst eller depression. Nogle beskriver tilstanden som “vat i hovedet”. Behandlingen i klinikken kan være et fantastisk redskab til hurtigt igen at få overblikket, så man lettere kan håndtere de problemstillinger, der har udløst tilstanden. Ved akupunkturbehandling breder der sig ofte en stor lettelse, når man ligger på briksen – ofte allerede første gang.

Tankefeltterapi kan være en hurtig genvej ved psykiske traumer

Er der en helt konkret situation, som har udløst den psykiske tilstand, kan tankefeltterapi (TFT) være en hurtig og effektiv genvej til at kumme af med den negative følelse. Det kræver blot, at man kan genkalde sig følelsen. Den kan eksempelvis være udløst på tidspunktet hvor man fik et chok ved en ulykke, et dødsfald eller ved overbringelsen af en alvorlig diagnose på sygehuset. Kan denne følelse genkaldes, så kan tankefeltterapien som regel opløse den negative følelse af oplevelsen.

Akupunktur og tankefeltterapi sammen

Tankefeltterapi og akupunktur kan være en god kombination, men begge behandlingsmetoder kan også stå alene hver for sig. Akupunkturen giver generelt mere energi, overblik, glæde og overskud, mens tankefeltterapien kan opløse konkrete negative følelser.

Læs mere om tankefeltterapi

Anne-Dorthe slap af med eksamensskræk

Samtale eller tankefeltterapi – hvad virker bedst