Grenaa Akupunktur

Effektiv og smertefri akupunkturbehandling mod en lang række lidelser

Rygestop

Rygestop

Grenaa Akupunktur kan tilbyde en behandling, som gør det meget lettere at gennemføre et rygestop eller komme af med andre former for afhængighed. Du skal dog selv tage beslutningen om at kvitte cigaretterne. Til gengæld kan behandlingen næsten fjerne tobakstrangen helt, og samtidig eliminere det hidsige temperament, der ofte følger med et rygestop. Vanen er det der er sværest at gøre noget ved, men her vil behandlingen også kunne hjælpe dig. Enkelte rygere kan klare sig med en eller to behandlinger, men de fleste køber en rygestoppakke, bestående af fire behandlinger. Rygestoppet starter ved første behandling. Terapien består af hele fire forskellige metoder. Filosofien bag behandlingen er at afstresse rygeren, for så forsvinder behovet for stimulanser. Nogle føler et så stort behag under behandlingen, at de falder i søvn med nålene i. Læs artikel med Troels, som blev fri for smøgerne med akupunktur i klinikken

Sådan virker behandlingen i en rygestoppakke

Øreakupunktur: I det ene øre sættes tre eller fire ørenåle, som virker behovs- og aggressionshæmmende. Nålene kan blive siddende i op til 10 dage. De er meget små og skjules af et neutralt lille stykke tape.
NADA: Fem alm. akupunkturnåle sættes i hvert øre, og skal sid- de i ca. 20 min. Denne behandling er udviklet i USA, hvor terapien også bliver brugt til at afvænne narkomaner og andre misbrugere. Behandlingen er bl.a. beroligende og afbalancerende.
Kropsakupunktur: En blid behandlingsform hvor nåle sættes i kroppens akupunkturpunkter. Behandlingen er meget afslappende og harmoniserende. Akupunkturbehandlingen bruges også til at fjerne hoste og slim m.m..
Tankefeltterapi: Ved stor tobakstrang kan der suppleres med tankefeltterapi – også kaldet TFT. Læs mere om TFT