Grenaa Akupunktur

Effektiv og smertefri akupunkturbehandling mod en lang række lidelser

Lændesmerter – Lise Frederiksen

Lændesmerter

Lise Frederiksen:

liseDen 59-årige førtidspensionist Lise Frederiksen fra Hyllested Skovgårde ser lyst på fremtiden, men sådan har det ikke altid været. Konstante lændesmerter, som også var der om natten, forsvandt efter et behandlingsforløb hos akupunktør Gert Karlson, Grenaa Akupunktur. 

Igennem 40 år har Lise Frederiksen kæmpet med et misbrug, men med hjælp fra Helioscentret har hun de sidste syv et halvt år været ude af det. Det var problemer med lænden, som startede i 1995, der fik Lise Frederiksen til at opsøge Gert Karlson i december 2006. Det havde udviklet sig til konstante og stærke smerter døgnet rundt i hele ryggen, og da Lise Frederiksen ikke kunne tåle smertestillende medicin, håbede hun, at akupunktur kunne hjælpe. 

 – Jeg har i mange år døjet med min lænd, men i starten af 2006 blev det rigtig slemt. Selv om natten vågnede jeg hver anden time fordi det gjorde ondt i min ryg. Om morgenen var jeg stiv, og hvis jeg kom til at lave for meget i løbet af dagen, blev det virkeligt galt om aftenen, fortæller Lise Frederiksen. Lise Frederiksen har fået så meget energi efter behandlingerne, at hun i august 2008 startede selvstændig virksomhed. ”Lises Hundeskole” tilbyder lydighedstræning, agility og socialiseringstræning.

 – Akupunkturbehandlingen virkede med det samme. Både min ryg og resten af min krop slappede af allerede mens jeg lå på briksen. Efter få behandlinger kunne jeg sove om natten og de kroniske problemer med fordøjelsen var væk efter anden behandling. Både fysisk og psykisk kunne jeg hurtigt mærke, at mit overskud voksede, siger en glad Lise Frederiksen. 

Som sidegevinst af behandlingen har Lise Frederiksen kunnet droppe både mavesårsmedicinen og hormonerne til hedeturene, uden at symptomerne kom igen. 

 – Det er helt almindeligt, at mange andre symptomer forsvinder, for akupunkturen afbalancerer hele kroppen på én gang. Mange gange er sygdom startet i en periode med stress, eller man er blevet overbelastet på anden måde. Det kan igen medføre dårlig søvn, og sådan kan en ond cirkel let starte. Når man får akupunktur, kommer man i bedre balance, og på den måde får kroppens egne selvhelbredende kræfter overtaget igen, udtaler Gert Karlson.

Efter syv behandlinger var Lise Frederiksen helt smertefri. Nu er det ikke smerterne, der fylder Lises liv, men derimod de glade firbenede venner hun elsker at tumle med i ”Lises Hundeskole”. 

– Som jeg havde det inden jeg fik behandlingerne hos Gert Karlson, så havde jeg aldrig troet, at jeg skulle komme i arbejde igen, og da slet ikke have overskud til at starte selvstændig virksomhed, som jeg nu har gjort, slutter Lise Frederiksen.