Vaccinationsskader: Bivirkninger af H1N1 vaccination (svineinfluenza)

Vaccination af H1N1 kan være livsfarlig. Det er påfaldende, at et smitsomt, men ikke særligt farligt virus, absolut skal bekæmpes med en vaccine, som formentlig er farligere end at få H1N1. Vaccinen indeholder stoffet thimerosal. Det består af 58 pct. kviksølv, som virker ødelæggende på immunforsvaret. Vaccinen indeholder også penicillin, som kan bekæmpe infektioner, men som også er immunsvækkende.

Vaccinen kan måske forhindre H1N1, men da den svækker immunforsvaret, åbner man en ladeport for andre virus- eller infektionssygdomme. Hvert år får tusindvis af pensionister immunlidelser umiddelbart efter, at de er vaccineret mod influenza. Heldigvis kan de uheldige behandles med akupunktur – lindringen er som regel omgående.

Det er særligt betænkeligt, at det er de svageste som vaccineres. F.eks. ældre, børn og patienter med astma eller kræft.

Sundhedsvæsnets måde at forebygge smitte af H1N1 på er, at rådgive om hvordan vi undgår virus og ved at give vaccination. Ægte forebyggelse og immunstyrkende foranstaltninger findes dog ikke i sundhedsvæsnet, hvilket er bekymrende.

Det er sundt at få feber engang imellem. Det er kroppens egen måde at rense sig for virus og bakterier. Hvis man slår feberen ned med medicin svækkes immunforsvaret.

Man kan godt styrke immunforsvaret med akupunktur, samt forebygge, at smitte med H1N1 ender fatalt. Erfaringsmæssigt er det de personer, der indtager flest mejeriprodukter, som får de værste luftvejsproblemer. Det er derfor ikke tilfældigt, at stort set alle astmapatienter elsker ost.