Lev sundt

Mange mennesker føler sig utrygge når det gælder sygdommes opståen. Vi tror ofte at lidelserne kommer som lyn fra en klar himmel, men det gør de ikke, for der er næsten altid en årsag. Med få midler kan man mange gange forebygge sygdom. Nedenfor kan du se nogle korte og enkle sundhedstips, og læs også hvor effektiv en helbreder almindeligt postevand kan være.

Sundhedstips

Feber er din ven. Den renser din krop for bakterier, virus og andet skidt. Slå derfor kun feberen ned hvis det er nødvendigt. Hvis man tager piller kan der ofte gå længere tid før man bliver helt rask.

Skal du op og tisse om natten, er årsagen ofte indtagelse af ost og at du har drukket for lidt vand. Det vil få kroppen til at holde på væsken, som så skal ud om natten.

Hævede ankler skyldes ofte indtagelse af for lidt vand. Blodtryksmedicin eller vanddrivende medicin kan også være årsagen.

Et tilskud af kalk forebygger kræft i endetarmen. Mælk er dog kræftfremkaldende.

En revnet tunge bør tages alvorligt. Årsagen kan være for meget kaffe og indtagelse af for lidt vand i forhold til dit fysiske og psykiske aktivitetsniveau.

Selv om en sygdom er arveligt betinget kan man som regel godt behandle den med akupunktur og opnå et godt resultat.

Der er altid en årsag når du bliver syg. Hvis du ikke selv kan finde ud af hvad du gør galt, så kan din akupunktør måske hjælpe dig.

Dit immunforsvar bliver styrket ved at leve regelmæssigt. Arbejd, spis og sov derfor helst på de samme tidspunkter hver dag.

Hedeture og nattesved kan som regel mindskes betydeligt ved at droppe kaffen. Mejeriprodukter øger tendensen til sved. Vand virker kølende.

Drik rigeligt med vand hvis du døjer med lægkramper. En liter i døgnet pr. 30 kg kropsvægt vil være passende til de fleste.

Fedme er et stort samfundsmæssigt problem. Viste du godt at mejeriprodukter har tre væksthormoner (IGF-1, IGF-2 og EGF) ?

Er man overvægtig, så vil man som regel tabe sig med et kilo pr. måned – blot ved at undgå disse fedende produkter.

Hver niende danske kvinde får brystkræft på et tidspunkt i deres liv. Komælk forøger risikoen betydeligt.

Er din hud udtørret eller rynket, så drik mere vand!

Akupunktur virker på næsten alle lidelser. Medicin, alkohol og mejeriprodukter er nogle af de største terapiforhindringer, men psykisk negativ påvirkning fra partner eller kollegaer kan virke ligeså.

Migræne kommer ofte EFTER en stresset periode. Migrænepatienter drikker ofte cola-light.

Vågner du med hovedpine om morgenen kan årsagen være en slags tømmermænd. Ofte er der tale om kaffedrikkere, som kun drikker kaffe først på dagen. Manglen på koffein giver hovedpinen.

For højt blodtryk kan skyldes mange ting. Eksempelvis kan et for højt fysisk eller psykisk aktivitetsniveau kombineret med kaffe og for lidt vand være udløser. Et tilskud af Q10, magnesium samt rigeligt med vand kan ofte hjælpe.

Husk at holde pauser. Det er med til at forebygge slid. Nedslidte hofter sidder eksempelvis ofte på personer som har svært ved at sidde stille.

Hvis du har en tør plet i halsen kan det være tegn på, at din lever bliver belastet af kunstige sødemidler, lægemidler eller andre ting som skal udskilles gennem leveren.

Hvis du er stiv og har smerter om morgenen og i starten af bevægelse efter ro, så er det ofte tegn på, at din lever er på overarbejde.

Trætte og “stressede” børn bliver mere rolige ved at drikke vand. Mælk, saftevand og sodavand virker modsat.

Immunlidelser behandles som regel med et godt resultat med akupunktur. Man kan også styrke immunforsvaret forebyggende med denne helbredelsesmetode.