Myggestik – ikke efter speciel akupunkturbehandling

Nogle mennesker tiltrækker myg, mens andre næsten aldrig får et myggestik. Men for dem der er plaget af disse små usympatiske snyltere, er stikkene et kæmpe problem med kløe, hævelse og sviden til følge.

Hvad der helt præcis sker indeni kroppen efter akupunkturbehandling, det kan jeg ikke redegøre for, men erfaringsmæssigt reduceres antallet og størrelsen på eventuelle stik så meget, at de ikke er til gene mere.

Selve akupunkturbehandlingen er ret skånsom med to små nåle, så den kan slet ikke sammenlignes med irriterende kløende myggestik. Selve myggestikbehandlingen, med den store effekt, varer kun få minutter.

Efter én behandling med denne unikke metode, så vil de fleste erfaringsmæssigt ikke være plaget af myggestik resten af sæsonen.

Det er jo ikke normalt, at man skal svulme op og få voldsom kløe af et lille myggestik. Det sker formentlig fordi man er overfølsom. Mælk og mejeriprodukter kan ofte forværre denne overfølsomhed. Akupunkturen bringer balance så generne udebliver. Men hvad der præcist sker, er der nok ingen der ved, men man kan jo bare konstatere, at det virker.

SOMMERTILBUD

Indtil udgangen af juni 2018 er der sommertilbud på myggestikbehandling, hvor du kan få én behandling for 300 kr. Har du brug for mere end én behandling, så kan du bestille tid og få alle de behandlinger, som du har brug for, uden beregning.