Behandlingsfillosofi

Der er en ret enkel behandlingsfilosofi i klinikken: Forudsætningen for et godt helbred er, at anerkende at hele mennesket hænger sammen – fysisk og psykisk.

Akupunktur er en holistisk behandlingsform. Det betyder, at man ikke fokuserer på et enkelt symptom, men betragter mennesket som en helhed. Derfor må akupunktøren vide meget om patientens fysiske og psykiske symptomer. Se et lille udsnit af cases fra klinikken under Behandlingsresultater
Der vil altid være mindst én årsag, når vi bliver syge, og som regel er der flere. Menneskets egne selvhelbredende kræfter vil nemlig altid prøve på at opretholde balance, men får vi for lidt motion, frisk luft eller spiser vi forkert osv., kan den samlede mængde af belastninger gøre os syge. Når først vi er blevet syge starter der ofte en ond cirkel, og selv om man fjerner hovedårsagen til sygdommen, er det ikke altid nok til at blive rask. Mange ting kan påvirke os, og et indgreb et sted i kroppen vil påvirke resten af organismen. Derfor kan symptomatisk behandling ofte skabe nye og måske mere alvorlige problemer. Denne behandlingsfilosofi er ret central i tilgangen til at anskue ubalancer (sygdom) og hvad der skal til for at komme i balance (blive rask).
Velkommen til Grenaa Akupunktur, hvor onde cirkler brydes og helheden er i fokus. Her vil du opdage hvor effektivt og smertefrit behandling kan foregå når hele din krop betragtes som en helhed!

Akupunktør Gert Karlson, Grenaa.